Eenvoudig en snel uw foto
als (ingelijste) poster bestellen!

Voor 15.30 uur (werkdagen) besteld, dezelfde dag met de post.
Wij drukken af op 130 grams mat papier.


Begin hier Upload uw eigen foto
vanaf
€ 7,52
Poster voorbeeld

Wachtwoord vergeten

Vul onderstaand uw e-mail adres in.

Een nieuw wachtwoord zal naar u worden gemaild.

E-mail:

Eenvoudig bestellen

Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke poster? Met Postergemak bestelt u eenvoudig uw eigen foto als poster. U kiest hierboven de foto waar u een poster van wilt maken, door op upload hier uw eigen foto te klikken. Vervolgens kiest u de gewenste afmeting van uw eigen poster. U kan er voor kiezen om de poster met of zonder lijst door Postergemak te laten bezorgen.

Snelle levering

De levertijd voor uw posters is 48 uur op werkdagen. Na uw bestelling krijgt u een email met daarin uw track en trace code waarmee u de status van de levering kan volgen. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan hier onze tarieven.

Lees verder

Scherpe tarieven

Een poster kan al besteld worden voor € 14,20, inclusief bezorgkosten. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of wij bezorgen de poster in hoogwaardige kwaliteit bij u thuis. Posters die zonder lijst worden bestelt worden in een koker geleverd, posters met lijst in een stevige verpakking. Dit kan ook met spoed, als u de poster snel nodig heeft.

Lees verder